Kulturterroristerna

​Nu är biljetterna till Ullevi och nya singeln ”Change” släppta med Laleh. Lyssna här!

Från Hammarkullen, via Los Angeles, hela vägen till Ullevi. Den 10 juni 2022 sätter Laleh stämningen för hela sommaren med en fest i sin gamla hemstad Göteborg. Biljetterna till den här oförglömliga höjdpunkten släpps idag fredag 11 juni klockan 10:00 via Ticketmaster.se.

Samtidigt idag släpps nya singeln ”Change”, Lalehs första låt på engelska sedan 2018. Att Laleh älskas lika mycket i Göteborg som i ”Så mycket bättre” av hela Sverige talar sitt tydliga språk – full av integritet och med genuin kärlek för musiken och sina lyssnare har hon befäst sin plats i den svenska folksjälen. För att även de yngre fansen ska få chansen att se konserten kommer det att finnas särskilda sittplatser för de som är under 13 år.

Lyssna här

Ullevi

Ullevi, wow.

Jag kan knappt vänta, det kommer blir ett helt år fullt av planerande, repeterande och förberedelser, äntligen ska vi stå på scen och få spela!

Change

I denna tid av förändring kan man fråga sig vad som kommer först, hoppet eller handling? Kanske leder den ena till den andra.

I låten Change sätter havet mig och lyssnaren på plats och säger, inga ursäkter, du vet bättre än så, det är du som måste förändras.

Jag är så tacksam till min publik som låter mig ha en ärlig relation med dom, att jag slipper vara deras jasägare som bara bekräftar dem, att jag slipper stryka dem medhårs och istället får reducera ner oss alla till små stenar i havet där ringarna på vattnet är det som verkligen räknas, att dom vill göra mig sällskap där. Att jag får påminna dem och mig själv om hur oviktigt viktiga vi är och med pepp och glädje lära mig att förändras, tillsammans.

Laleh

Kommentera

%d bloggare gillar detta: