Kulturterroristerna

Äntligen ett riktigt vårtecken: Nu öppnar Dalhalla för konserter

Efter ett efterlängtat besked från Regeringen och Folkhälsomyndigheten om lättnader i restriktioner kan Dalhalla återigen nu öppna upp för evenemang. Från och med 1 juni har publikantalet höjts till 500 personer och planeras stegvis att höjas ytterligare under sommaren. Nu kommer nya och spännande artistsläpp att ske inom kort.

Som för hela underhållningsbranschen har pandemin inneburit ett utmanande år för Rättvik Event som driver Dalhalla. På löpande band har man tvingats ställa in och skjuta fram planerade evenemang för att följa myndigheters riktlinjer. I tisdags infördes det första steget av lättnader i restriktioner vilket innebär att Dalhalla nu kan genomföra evenemang för en sittande publik på 500 personer. Förhoppningen är sen att öppna för en större publik i takt med att ytterligare lättnaderna införs.

Det är såklart ett mycket efterlängtat och viktigt besked för oss på Dalhalla som länge varit beredda på att dra i gång. Vi har väntat och framför allt längtat efter att få bjuda vår publik på minnesvärda musikupplevelser igen, nu får vi äntligen chans att göra det, säger Conny Gesar, VD på Rättvik Event.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: