Kulturterroristerna

Frida Hyvönen till Orionteatern i höst!

Den 16, 17 och 18 september 2021 intar historieberättaren och sångerskan Frida Hyvönen stora scenen på Orionteatern med en dramatiserad konsert om allt från kärleken till döden. Performance Concert: Frida Hyvönen är baserad på Fridas senaste album Dream of Independence har tagits fram tillsammans med Sally Palmquist Procopé, konstnärlig chef på Orionteatern.

”Jag ser fram emot kliva in i Orionteaterns fantastiska atmosfär och slå läger där med mitt band.”, säger Frida Hyvönen.

Frida Hyvönen albumdebuterade 2005 med ”Until Death Comes”. Hon har släppt sju album och 2016 vann hon inte mindre än två Grammis i kategorierna Årets textförfattare och Årets kompositör. Hennes senaste album Dream of Independence släpptes i mars 2021.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: