Kulturterroristerna

Stefan Sundström släpper nytt, Das Kapital of Scandinavia, ute nu!

GÅ OMEDELBART MOT UTGÅNGEN! 

Vi måste omedelbart lämna köptemplen. En överhängande fara svävar över oss där vi går i våra inglasade privatägda, före detta offentliga rum… Det är en värre fara än ett virus, det är en pandemi av utsugning och utrotning som sveper över världen. För att hålla offrandet i köptemplen igång. Ibland sitter jag där inne ändå, på en bänk. I London fanns det en kille som hette Keith Richards. På en turné nånstans i Australien eller nåt så frågade dom hur det kändes att vara där. Its great to be here, sa han artigt. Så la han till; Its great to be anywhere. Om man bara ger fan i den här nojan att jaga prylar så är det skönt att vara, till och med i ett köpcentrum. Det är vad den här låten handlar om.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: